HIFA D.O.O
Naslov

NASLOV:

HIFA D.O.O
Preglova ulica 3
2325 Kidričevo
www.hifa.si

Telefon

TELEFON:

031 688 704

E-naslov

E-NASLOV:

info@hifa.si

Dodatne informacije

DIREKTOR:

ŠPRAH ANDREJ

HIFA D.O.O.

 

Zanesljivost in celostna rešitev na enem mestu.

 

 

O nas:

 

Vsi naši izdelki - ograje, nadstreški, stopnišča, najrazličnejše vrste konstrukcij – so produkt lastnega razvoja, prav tako so storitve oziroma način dela, produkt našega načina dela, ki smo se ga priučili in ga razvijali skozi obdobja razvoja.

Prednost naših izdelkov je, da se pri izdelavi vsakega posameznega izdelka posvetimo željam in potrebam stranke. Izdelke projektiramo in izdelamo po individualiziranem principu, ki je prilagojen konkretno na posamezno situacijo.

Strankam nudimo celosten pristop njihovim željam in potrebam. Ponujamo paleto različnih izdelkov, stranke pa pri nas lahko naročijo izdelavo in montažo več vrst izdelkov hkrati in tako prihranijo čas, hkrati pa se na ta način zmanjša strošek investicije.

V naši proizvodnji uporabljamo najkakovostnejše materiale od preverjenih dobaviteljev. Vsi zunanji izdelki, izdelani iz črnega jekla so protikorozijsko zaščiteni z vročim cinkanjem in prašno barvani v želeno barvo stranke po RAL lestvici, prav tako so lahko izdelki iz nerjavečega jekla (inoxa) in aluminija prašno barvani v želeni barvi po RAL lestvici, kar še dodatno estetsko poudari videz izdelka in ga prilagodi vsakemu okolju.

 

 

 

 

OGRAJE & DVORIŠČNA VRATA

 

Ponujamo pestro izbiro kvalitetnih, po meri izdelanih notranjih ograj. Notranje ograje, so prašno barvane v barvi, ki jo izbere stranka po RAL lestvici, po želji pa se lahko kombinirajo s številnimi drugimi naravnimi ali umetnimi materiali in tako estetsko polepšajo podobo vsakega prostora.

Naše zunanje ograje so primerne za ograditev vseh vrst balkonov, teras, dvorišč, stopnic in vrtov.

Za odlično odpornost na vremenske vplive in dolgo življenjsko dobo naših izdelkov poskrbi vroče cinkanje, prašno barvanje v katerikoli barvi po RAL lestvici, po vaši izbiri ali kombinacija prašnega barvanja in vročega cinkanja.

Vsaka dvoriščna ograja potrebuje tudi dvoriščna vrata, skozi katera je omogočen dostop najsibo z vozilom ali peš. Na voljo so drsna dvoriščna vrata, motorizirana dvoriščna drsna vrata na talnem vodilu, izdelujemo pa tudi samonosna in krilna vrata različnih oblik in velikosti, ki zadovoljijo še tako zahtevne stranke.

 

 • Zunanje balkonske ograje

 

 • Zunanje dvoriščne ograje in vrata

 

 • Zunanje stopniščne ograje

https://www.hifa.si/galerije/zunanje-stopniscne-ograje

 

 • Notranje ograje

 

 

 

NADSTREŠKI

 

Estetsko dovršeni nadstreški HIFA za vozila, balkone, terase, stopnišča ali glavni vhod, so izdelani po meri in slovijo po kvaliteti izdelave, stabilnosti, močni konstrukciji, nosilnosti, večnamenski uporabi ter odlični protikorozijski zaščiti, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Najpogosteje so izdelani iz nerjavnega jekla – inoxa, aluminija ali črnega jekla, ki je protikorozijsko zaščiteno z vročim cinkanjem ali/in prašnim barvanjem v poljubni RAL barvi.

  

 

STOPNIŠČA

 

Konstrukcije stopnišč podjetja Hifa d.o.o so izdelane iz vrhunskih, preverjenih materialov in so glede na potrebe stranke namenjene tako za zunanjo, kot za notranjo namestitev. Kovinsko konstrukcijo stopnišč izdelamo iz nerjavnega jekla ali drugih kovin, višjega kakovostnega razreda, ki jih po potrebi protikorozijsko obdelamo z vročim cinkanjem, prašnim barvanjem ali kombinacijo obojega.

Poleg različnih obdelav lahko vaše stopnišče dodatno polepšamo z raznimi kombinacijami naravnih (zelo priljubljen je les) in/ali umetnih materialov, predvsem kar se tiče stopniščnih polnil in ročajev. Tako lahko na zelo preprost način prav vsako stopnišče lahko postane varno, udobno in zavidanja vredno.

 

 

KONSTRUKCIJE

 

V podjetju Hifa d.o.o. izdelujemo in montiramo tudi različne druge kovinske konstrukcije po željah in potrebah kupca. Enako kot ostali produkti se tudi vse naše različne konstrukcije ponašajo z izjemno nosilnostjo, vzdržljivostjo in obstojnostjo. Kvalitetne kovinske materiale obdelujemo na različne načine, konstrukcije pa izdelamo povsem po merah, željah in potrebah kupca.

Po dogovoru lahko montiramo tudi konstrukcije, dvoriščna vrata, stopnišča in ograje, ki niso bile kupljene pri nas.

 

 

VRATA IN OGRAJE IZ ALUMINIJA HELLER DIY

 

Holler DIYHOLLER DIY je kakovosten sistem vrat in ograj iz aluminija in jekla za vašo hišo ali poslovni prostor, saj ponuja:

 • dvoriščna samonosna drsna vrata (do max. 6 m širine in 2 m višine)
 • eno ali dvokrilna vrata (do max. 4,34 m širine in 2 metra višine)
 • osebne prehode
 • ograje

 

 

 • Med polnili vrat in ograj lahko izbirate med navpičnimi palicami in vodoravnimi letvicami ter popolnoma neprosojno pločevino ali pločevino s trakom perforacije, če želite več zasebnosti.
 • Standardne barve polnil so antracit, srebrna in zelena, za doplačilo pa je možno izbrati tudi druge barve po RAL lestvici.

 

Vsi okvirji naših vrat so izdelani iz aluminija in so tako 3x lažji od železnih, kar pomeni precej manjše obremenitve za pogone in s tem daljšo življenjsko dobo motorja.

 

 

 

PREDNOSTI VRAT HOLLER DIY:

 • pogoni so vgrajeni v steber (pogonov se ne vidi in so bolje zaščiteni pred umazanijo ter vremenskimi vplivi)
 • aluminijasta vrata in ograje ne rjavijo
 • odlično razmerje med kvaliteto in ceno
 • avstrijska kakovost in certifikat CE EN 13241-1

 

 

Zakaj izbrati OGRAJE HIFA D.O.O.?

 

 

 Oglejte si našo galerijo...

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 

031/688-704

 

E-mail naslov: 

info@hifa.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 

Ograje, nadstreški in kovinske konstrukcije 01 02 03 04 05 07

Proevent

Naši dolgoletni partnerji

Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.