OGRAJE DEČMAN, ROMAN DEČMAN S.P.
Naslov

NASLOV:

OGRAJE DEČMAN, ROMAN DEČMAN S.P.
Novake 16
2319 POLJČANE

www.ograje-decman.net

Telefon

TELEFON:

031/425-218

E-naslov

E-NASLOV:

Dodatne informacije

DIREKTOR:

ROMAN DEČMAN

  

 Kvalitetno delo in dober materijal, za piko na i pa še lep dizajn.

 

 

O NAS

 

Podjetje se ukvarja s popravilom in montažo strojev, sama obrt pa temelji na kovinarstvu in kovstvu. S kovaštvom se ukvarjamo že dva desetletja. Izdelek vam izdelamo po želji in vaši viziji. 

Našo ponudbo sestavljajo v večini kovane vrtne, balkonske in stopniščne ograje vseh vrst, veliko izdelujemo tudi vrata in ostale umetniške izdelke, kot so naprimer kovani svečniki, vrtne in stenske luči, zunanje in notranjo vrtno pohištvo, postelje, itd... 

 

Talne vrtne ograje

 

Talne kovane, vrtne ograje dajejo vašemu domu oz. poslovnemu objektu prijeten videz. Jeklene elemente poljubno oblikujemo po želji in okusu stranke. Kovane ograje so priterjene na možne tudi oblikovane kovinske stebre ali se pritrdijo na betnosko oz. opečno zidano konstrukcijo.

Kovane ograje po želji strank tudi ustrezno začitimo kot naprimer vroče cinkanje, več slojno lakiranje in ostale dodatne zaščite.

 

 

Balkonske ograje

 

Balkonske kovane ograje dajo vašemo objektu poseben čar. Kovani element vsebujejo več krivin, sama montaža pa sestoji na masivnih kovinskih stebrih ali se obesi na zunanje stene objekta.

Balkonske ograje zaščitimo po enakih postopkih kot kovane ograje po želji stranke, vroče cinkanje, več slonjo lakiranje in ostale dodatne zaščite.

 

 

Kovana vrata

 

Kovana vrata so nekako nujen člen, kovanih ograj. Veliko krat pa sestojijo tudi kot samostojni objekt. Vrata izdelujemo nekako v dveh izvedbah; krilna stranska vrata, katera se povadi vgrajujejo na že pripravljeno betonsko ali opečno konstrukcijo in velika samostoječa drseča vrata. Vrata brez težav prilagodimo tudi za elektromehansko in elektromagnetno odpiranje.

Kovana vrata zaščitimo po enakih postopkih kot kovane ograje po želji stranke, vroče cinkanje, več slonjo lakiranje in ostale dodatne zašcite.

 


 

Stopniščne ograje

 

Kovane stopniščne ograje so precej priljubljen element tako v stanovanskih kot poslovnih objektih. Imamo nekako dva tipa stopniščnih ograj, ki se pa veliko niti ne razlikujeta med sabo. Gre za notranja in zunanja stopnišča. Sami elementi sestoji na masivnih kovinskih stebrih. Same krivine, elementi in kovanje pa je v veliki meri odvisno od želja strank.

Stopniščne ograje zaščitimo po enakih postopkih kot kovane ograje po želji stranke, vroce cinkanje, vec slonjo lakiranje in ostale dodatne zaščite.

 

 

Kovano pohištvo

 

Kovano pohištvo že temelji na meji umetniškega kovanja. Večinoma gre tukaj za kovanje sedežnih notranjih in zunanjih garnitur. Drugače pa po želji strank izdelamo tudi ostalo pohištvo.

Tudi kovano pohištvo zaščitimo po enakih postopkih kot kovane ograje po želji stranke, vroče cinkanje, več slonjo lakiranje in ostale dodatne zašcite.

 

 

Ostalo okrasno kovanje

 

Da pa ni vse tako monotono se občasno ukvarjamo tudi z okrasnim kovanjem. V večini so to razne svetilke, zunanji lestenci, svečniki in kakšne drugi kovane slopture po želji stranke.

 

 

SVOJE STORITVE NUDIMO NA PODROČJU CELOTNE SLOVENIJE.

 

 

STOPITE Z NAMI V STIK

 

 

031/425-218

 

Z veseljem bomo ugodili vašim željam.

 

Ograje, nadstreški in kovinske konstrukcije 01 02 03 04 05 07

Proevent

Naši dolgoletni partnerji

Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.