OGRAJE-1A d.o.o.
Naslov

NASLOV:

OGRAJE-1A d.o.o.
Ljubljanska cesta 131
2310 Slovenska Bistrica
ograje-1a.si

Telefon

TELEFON:

040/123-338

E-naslov

E-NASLOV:

info@ograje-1a.si

Dodatne informacije

DIREKTOR:

ZIDOVNIK NATALIJA

OGRAJE 1A D.O.O

STROKOVNJAK ZA PANELNE OGRAJE

 

O NAS

Podjetje Ograje-1a je bilo ustanovljeno z namenom ponuditi strankam in poslovnim partnerjem najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.

Naši proizvodi so primerni za zaščito zemljišč, domov, vrtov, igrišč, poslovnih objektov, pašnikov, meja itd. V času vse večje digitalizacije želimo ohranjati medčloveške stike in graditi osebne odnose z našimi kupci ter jim ponuditi najbolj optimalne rešitve.

Z našo ponudbo različnih vrst ograj ter vrat želimo svojim strankam omogočiti da se počutijo varno v svojem okolju in kot pravi naš moto, zaščitijo kar imajo radi. Ker verjamemo da so stranke največje bogastvo, se trudimo nuditi celovito rešitev zato nudimo tudi lastno dostavo, ogled in montažo. Trudimo se biti zanesljiv partner ki Vam prihrani čas in denar. Vi samo poveste, kaj želite, mi pa za vas speljemo projekt od začetka do konca v obojestransko zadovoljstvo.

 

 

 

PONUDBA

 

Zaradi trdnosti, ki jo omogoča dvakratna prečna ojačitev, je ograja sestavljena iz panelov modela 2D, najboljša izbira za objekte in poslopja, kjer želite doseči maksimalno stopnjo varnosti in zaščite. Ravne linije dajejo panelu estetsko dovršen izgled. V kolikor se želite zaščititi pred neželenimi pogledi se lahko v panel dodatno namestijo dekorativni trakovi.

 

 

Paneli narejeni iz žice debeline 4mm so odlična rešitev za ograjevanje objektov in nudijo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Paneli so vroče cinkani in prašno barvani kar jim omogoča odlično zaščito pred vremenskimi vplivi. S svojo obliko bodo navdušili še najbolj zahtevne kupce. V kolikor se želite zaščititi pred neželenimi pogledi se lahko v panel dodatno namestijo dekorativni trakovi.

Paneli narejeni iz debeline žice 5mm so največkrat izbran izdelek strank. Zaradi debelejše žice so močnejši in trdnejši, kar omogoča večjo varnost. Primerni so za ograjevanje industrijskih obratov, otroških igrišč, športnih površin ipd. Prav tako so najbolj razširjena izbira za družine, ki imajo srednje velikega ali velikega psa. V kolikor se želite zaščititi pred neželenimi pogledi se lahko v panel dodatno namestijo dekorativni trakovi.

 

 

Ograjen prostor izgleda še toliko boljše, če ga popestrimo s panelnimi vrati. Izbirate lahko med nihajnimi enokrilnimi in dvokrilnimi vrati ali samostojnimi vrati, ki delujejo na ročni ali motorni pogon.

 

 

STRANKAM NUDIMO:

  • dobavo in montažo
  • ograje po naročilu (višina, barva, dimenzija)
  • ogled
  • svetovanje
  • izmere
  • montaža

 

 

 

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

 

STORITVE OPRAVLJAMO NA OBMOČJU CELE SLOVENIJE

 

 

ZAKAJ MI ?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

TELEFON : 040/123-338

E-MAIL: INFO@OGRAJE-1A.SI

 

 

Ograje, nadstreški in kovinske konstrukcije 01 02 03 04 05 07

Proevent

Naši dolgoletni partnerji

Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.