Dorman, storitve, d.o.o.
Naslov

NASLOV:

Dorman, storitve, d.o.o.
ZAPRICE 10
1241 KAMNIK
www.dorman.si

Telefon

TELEFON:

041/812-178

E-naslov

E-NASLOV:

info@dorman.si

Dodatne informacije

DIREKTOR:

ROK GRZINČIČ

 

 

Specialisti za izvedbo vrtnih vrat, ograj in zapornic po naročilu

Najboljši materiali, napredne tehnologije in visoka kvaliteta bodo vaša vrtna vrata in ograje postavili pred konkurenco. 

 

 

O nas

 

Smo podjetje, ki se je specializiralo za avtomatizacijo različnih vrat. V naši ponudbi najdete visoko kvalitetna vrtna vrata za domačo in profesionalno - industrijsko rabo. Skozi leta smo nabrali bogate izkušnje.

Svetujemo, izdelamo, montiramo in servisiramo samonosna vrata, drsna vrata, industrijska vrata, krilna vrata, panelne ograje, ograje po naročilu, zapornice za parkirišča, zapornice za individualno, potopni stebriček, vrtljiva vrata, križna zapora.

Zavedamo se, da se s časom potrebe ljudi spreminjajo in da vrata na motorni pogon niso več luksuz, ampak potreba skorajda vsake hiše. Šli smo še dlje in ponudili tudi različne zaporne sisteme privatnih in javnih parkirišč. Glede na težke čase, ki jih imamo vsi, si strokovno ogledamo vaša že obstoječa dvoriščna vrata in poizkušamo najti cenovno najbolj ugodno rešitev, da bi tudi vi lahko imeli vrata na daljinsko upravljanje.

Tudi popravilo pogonov nam ni tuje, ravno nasprotno - smo serviserji pogonov CAME in BENINCA za katere imamo ves čas tudi primerno zalogo rezervnih delov. Pri servisu nas odlikuje hiter odziv in strokovna pomoč.

Trudimo se ustreči vsakemu posebej in z našim, kar se da hitrim odzivom priskočiti na pomoč.

 

 

slika

 

Ponudba

 

Dvoriščna drsna vrata lahko sestavljajo jekleni pravokotni in kvadratni profili, ki so površinsko zaščiteni s termičnim cinkanjem in/ali prašnim barvanjem. Dvoriščna drsna vrata se odpirajo po talnem profilu ali pa je odpiranje izvedeno samonosno z vpetjem na eni točki. Naša drsna dvoriščna vrata hkrati ustrezajo tudi najvišjim kakovostnim standardom, saj so izdelana iz najbolj kvalitetnih materialov in z izkušeno strokovno ekipo.

Samonosna vrata so vrata, ki so vpeta samo na eni točki preko posebnih koles na posebnem profilu. Prednost teh vrat je, da po tleh ne potrebujete talnega vodila ter minimalno vzdrževanje. Za samonosna vrata se v fazi zapiranja potrebuje več prostora kot pri drsnih. Vrata so vroče cinkana in največkrat tudi prašno barvana. Lahko so avtomatizirana ali ročna.

Drsna vrata se odpirajo po talnem vodilu so lažja ter za odpiranje potrebujejo le 0,5m več prostora, kot je njihova dolžina. Vzdrževanje vrat je minimalno. Vrata so vroče cinkana in največkrat tudi prašno barvana. Lahko so avtomatizirana ali ročna.

Industrijska vrata so močnejše izvedbe in jih razvrščamo v samonosna, drsna in krilna. Tudi pogoni pri takih vratih so namenjeni za bolj intenzivno uporabo. Vrata so vroče cinkana in največkrat tudi prašno barvana.

Krilna vrata so vpeta na stebrih, in so primerna za dvorišča, kjer levo in desno ni dovolj prostora za odpiranje. Poznamo polavtomatska z električno ključavnico, avtomatska ter ročna. Vrata so vroče cinkana in največkrat tudi prašno barvana.

Avtomatizacija vaših obstoječih vrat. Nudimo vam tudi avtomatizacijo vaših vrat, ki jih že imate oz. so potrebna zamenjave pogona. Pogone prilagodimo glede na vaše potrebe in želje in seveda izvedbo vrat, ki jih imate.

 

 

Ograje

 

Panelne ograje so najugodnejša rešitev za zapiranje dvorišč in dovolj trdna, saj je narejena iz žice 5/5mm. Dolžina panela je 2,5m višina pa je omejena na 0,83m, 1,03m, 1,23m, 1,53m, 1,83m, 2,03m ter 2,23m. Dobavljiva je v zeleni RAL6005 ali sivi antracit RAL7016. Barva pa se lahko naroči tudi po naročilu.

Ograje po naročilu - Izdelujemo tudi več vrst ograj po naročilu. Največ povpraševanja je po ograjah iz pločevine. Ograje predhodno pomerimo in se dogovorimo vse detajle. Vse ograje pa so vroče cinkane in prašno barvane.

 


 

Zapornice

 

Zapornica za parkirišča je visokokvalitetna zapornica z 24V motorjem za intenzivno delovanje. Ohišje je cinkano in prašno barvano, drog zapornice pa je iz aluminija zaradi poškodb, da se ne prenesejo na mehanizem zapornice. Odpiranje zapornice se krmili lahko z induktivno zanko, oddajniki ali kontrolo pristopa.

Zapornica za individualno parkirišče se imenuje unipark in je primerna za zapiranje samo enega parkirnega boksa. Poznamo pa avtomatsko ali ročno. Elektronika avtomatske zapornice lahko krmili do štiri zapornice. Odpiranje je lahko z oddajniki ali kontrolo pristopa. Je vpadljive rumene barve. Ročna pa je bolj primerna za manj frekventna parkirišča, kjer lahko izstopite iz avta in jo odprete.

Potopni stebriček, je najbolj masivna izvedba zapore ceste in je primeren za javne kraje, kjer je možnost poškodovanja večja. Je pa tudi najbolj primeren za peš cone, ker s svojimi premiki ne ogroža pešcev. Čas spusta pa je manj kot 2 sekundi.

 


 

Kontrola pristopa

 

Vrtljiva vrata so najbolj primerna izvedba vrat, kjer želite kontrolirati prehod samo ene osebe. Primerna za razne industrijske obrate ali javne površine, kjer se potrebuje visoka varnost in kontrola.

Križna zapora pa je primerna za omejitev notranjega prehoda oseb, ki nimajo pooblastila. Primerna je za razne poslovne objekte ali javne površine, kjer je potrebna kontrola prehodov.

Ostalo - Kontrolo pristopa lahko uredimo preko induktivnih zank, raznih sistemov oddajnikov, kartičnega sistema ali video nadzora. Dobavimo in montiramo pa lahko tudi GSM modul za odpiranje vrat ali domofonijo proizvajalca BPT.

 


 

Servis

 

V našem podjetju veliko pozornosti namenimo predvsem servisu in vzdrževanju vrat, pogonov in zapornic. Poudarek damo predvsem na odzivni čas in kvaliteto opravljenih storitev.

Delujemo po celi Sloveniji in nemalokrat tudi preko meja. Serviserji se ves čas izobražujejo in sledijo napredku. Vedno rešimo še tako zapleteno težavo. V pomoč so nam v najbolj zapletenih situacijah tudi pri dobavitelju.

 

 

Rezervni deli za dvoriščna vrata

 

Zagotavljamo primerno količino rezervnih delov za drsna vrata in pogonske elemente oz. jih dobavimo v doglednem času.

Zaradi dobrega sodelovanja z dobaviteljem se veliko delov dobavi izven redne dobave, kar po hitri pošti. Vse za zadovoljstvo stranke.

 

 

Popravilo pogonov

 

Nudimo vam strokoven ter odziven servis pogonov za dvoriščna vrata Came, Beninca ter Nice. Večino popravil opravimo na terenu. Vsa vozila so opremljena s profesionalnim orodjem in velikim številom rezervnih delov. V primeru, da popravilo na terenu ni možno pa opremo odpeljemo na popravilo v delavnico, kjer z ustreznimi napravami opravimo najbolj strokoven servis.

 

Svetovanje

 

Dolgoletne izkušnje nam pomagajo, da vedno najdemo najbolj primerno rešitev za vsako parkirišče in dvorišče. To da znamo prisluhniti stranki in upoštevati njene želje pa pomeni, da je stranka vedno zadovoljna z izdelkom. Na podlagi vašega povpraševanja vas kontaktiramo in pridobimo še manjkajoče informacije oz. vam že takoj telefonsko objasnimo določene detajle.

Po tem, ko imamo vse potrebne podatke in pripravimo ponudbo, ki je zelo natančna in se skorajda ne spremeni pri končnem znesku. Ko se ponudba potrdi pa pred izvedbo pridemo, do Vas in se dogovorimo popolnoma vse detajle do potankosti. Na koncu smo res vsi zadovoljni. Kajti zadovoljstvo stranke nam je najbolj pomembno.

 

 

OGLEJTE SI TUDI NAŠE REFERENCE.

 

 

POSLOVNI PARTNER:

 

slika

 

ZAKAJ MI?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska številka: 

041/812-178

 

E-Mail naslov:

info@dorman.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 

Ograje, nadstreški in kovinske konstrukcije 01 02 03 04 05 07

Proevent

Naši dolgoletni partnerji

Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.