UMETNO KOVAŠTVO VLADIMIR PEČNIK S.P.
Naslov

NASLOV:

UMETNO KOVAŠTVO VLADIMIR PEČNIK S.P.
Kozje 86
3260 Kozje
www.kovastvo-pecnik.si

Telefon

TELEFON:

031/211-064

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

VLADIMIR PEČNIK

Z VAMI ŽE OD LETA 2002

 

 

O nas

 

UMETNO KOVAŠTVO VLADIMIR PEČNIK S.P. smo podjetje, ki vam zagotavljamo kvalitetno in strokovno opravljene storitve. Nudimo izdelavo in montažo ograj, nadstreškov ter ostalih konstrukcij.

Svoje storitve opravimo zanesljivo in natančno.

 

 

BALKONSKE OGRAJE


Pri nas izdelane balkonske ograje vam poleg varnosti in zasebnosti predstavljajo tudi lep in unikaten okras na objektu.

Vse balkonske ograje so izdelane iz certificiranih materialov in so preoblikovane v naši delavnici. Strankam lahko ponudimo veliko izbiro umetniških stilov balkonskih ograj, od klasičnega kovanega, vse do modernega stila balkonske ograje. Sposobni pa smo izdelati obliko balkonske ograje tudi povsem po želji naročnika, saj vse elemente balkonske ograje naredimo v naši delavnici in smo zato pri izdelavi neomejeni.

Balkonske ograje zaščitimo z slojem cinka in katerokoli barvo iz RAL lestvice. Tako zaščitene balkonske ograje nudijo doživljenski rok trajanja in ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja.

 

 

DVORIŠČNE OGRAJE


Pri nas izdelane dvoriščne ograje vam poleg varnosti in zasebnosti predstavljajo tudi lep in unikaten okras na dvorišču.

Vse dvoriščne ograje so izdelane iz certificiranih materialov in so preoblikovane v naši delavnici. Strankam lahko ponudimo veliko izbiro umetniških stilov dvoriščnih ograj, od klasičnega kovanega, vse do modernega stila dvoriščne ograje. Sposobni pa smo izdelati obliko dvoriščne ograje tudi povsem po želji naročnika, saj vse elemente dvoriščne ograje naredimo v naši delavnici in smo zato pri izdelavi neomejeni.

Dvoriščne ograje zaščitimo z slojem cinka in katerokoli barvo iz RAL lestvice. Tako zaščitene dvoriščne ograje nudijo doživljenski rok trajanja in ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja.

 

 

STOPNIŠČNE OGRAJE


Pri nas izdelane stopniščne ograje so predvsem namenjene varnosti, hkrati pa nudijo čudovit dodatek objektu.

Vse stopniščne ograje so izdelane iz certificiranih materialov, po vseh standardih in normativih in so preoblikovane v naši delavnici. Lahko so nameščene tako zunaj kot znotraj, razlika je zgolj ta, da so stopniščne ograje nameščene zunaj dodatno zaščitene z plastjo cinka. Tako zaščitena stopniščna ograja nudi doživljenjski rok trajanja in ne potrebuje dodatnega vzdrževanja.

Strankam lahko ponudimo veliko izbiro umetniških stilov stopniščnih ograj, od klasičnega kovanega, vse do modernega stila stopniščne ograje. Izbrati pa je možno tudi med različnimi kombinacijami materialov, med kovino in lesom, ali pa med kovino in steklom. Sposobni pa smo izdelati obliko stopniščne ograje tudi povsem po želji naročnika, saj vse elemente stopniščne ograje naredimo v naši delavnici in smo zato pri izdelavi neomejeni.

 

 

KOVINSKA VRATA

 

Kovinska vrata omogočajo kontroliran vstop ter izstop osebam in vozilom. Za vsa kovinska vrata izdelana pri nas, strankam nudimo možnost ročnega ali eletričnega odpiranja z daljinskim upravljalcem.

Sodelovanje z strankami začnemo pri pripravi načrta za temelje in opcijsko električno napeljavo za kovinska vrata na električni pogon. Strankam lahko ponudimo veliko izbiro umetniških stilov kovinskih vrat, od klasičnega kovanega, vse do modernega stila kovinskih vrat. Sposobni pa smo izdelati obliko kovinskih vrat tudi povsem po želji naročnika, saj vse elemente kovinskih vrat naredimo v naši delavnici in smo zato pri izdelavi neomejeni.

Kovinska vrata zaščitimo z slojem cinka in katerokoli barvo iz RAL lestvice. Tako zaščitena kovinska vrata nudijo doživljenski rok trajanja in ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja.

 

 

UNIKATNI IZDELKI


Nudimo različne unikatne izdelke kvalitetne izdelave, kot so okenske rešetke, svetila, hišne številke, žare, in veliko drugih izdelkov.

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

031/211-064

kovastvo.pecnik@gmail.com

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 

Ograje, nadstreški in kovinske konstrukcije 01 02 03 04 05 07

Proevent

Naši dolgoletni partnerji

Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.