PROFIL d.o.o.
Naslov

NASLOV:

PROFIL d.o.o.
Veliki štradon 9a
1000 Ljubljana
www.profildoo.si

Telefon

TELEFON:

051/499-949

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

MIHEVC SKUBIC KLARA

 

PROFIL d.o.o.

PODJETJE S TRADICIJO.

 

 

O nas

 

Podjetje s tradicijo – izdelava in prodaja pvc profilov, pvc ograjnih sitemov, nadometno instalacijskih kanalov – N.I.K. in opornikov za vrtnine.

 

Zgodovina podjetja Profil d.o.o.

 

Zgodba o uspehu podjetja Profil d.o.o. se je začela leta 1936 v Grosuplju, kjer je ded Ivan Skubic tkal drvonitke. Razvoj je terjal nove surovine in nov videz izdelkov. Tako je na ročnih statvah začel tkati žamet, pozneje zavese rolo in tako imenovane venecijanke (lesene žaluzije), leta 1938 pa še lesene rolete eslinger.

Z dodatnim parom pridnih rok in željo po posodobitvi proizvodnje je leta 1959 v delavnico prišel Ivanov sin Janez Skubic. S prvim strojem za plastiko (PVC) je začel izdelovati nove izdelke: plastične PVC rolete in mini PVC rolete. Pozneje se je na trgu uveljavil z novo blagovno znamko karnis Irena.

Tradicijo uspešne družinske delavnice zdaj nadaljuje že tretja generacija, ki je leta 1990 ustanovila podjetje Profil d.o.o. Najpomembnejši izdelki novega podjetja so plastični profili, nadometno instalacijksi kanali – N.I.K:, pod imenim Quadro kanal, plastične letve za ograje in oporniki za vrtnine. Sodobna tehnologija omogoča natančno, kakovostno in hitro izdelavo plastičnih elementov, z njo pa tudi izpolnjujejo potrebe in želje vsake posamezne stranke. Naši PVC profili so kakovostno izdelani.

 

PVC ograje

 

Prednost PVC ograjnega sistema se kaže v vzdrževanju, saj se izognemo problemom kot so: rjavenje, trohnenje, vpijanje vlage, periodično obnavljanje z barvo…

Ograja se sestoji iz nosilne kovinske konstrukcije (ta je lahko oblečena tudi v plastiko) in PVC letev. Ograje so namenjene za vrtove, terase, balkone… Letve so lahko poljubne dolžine, različnih dimenzij in barv.

Letve so izdelane iz trdega PVC-ja. Letve so lahko poljubnih dolžin, v treh osnovnih barvah: beli, rjavi in sivi barvi.


90/12: Votla letev 90/12 je izdelana iz trdega PVC-ja, ojačana z štirimi prekati.
Letev je široka 9 cm, debela 1,2 cm, z ravnim ali polkrožnim zaključkom.


120/20: Votla letev 120/22 je izdelana iz trdega PVC-ja, ojačana z osmimi prekati.
Letev je široka 12 cm, debela 2 cm, z ravnim ali polkrožnim zaključkom.


45/30: Votla letev 45/30 je izdelana iz trdega PVC-ja, ojačana z dvema prekatoma.
Letev je široka 4,5 cm, debela 3 cm. z ravnim ali piramidnim zaključkom. Letev je namenjena tudi za fasadni sistem, katera nadomesti lesene fasadne obloge.

 

 

PVC Quadro Kanali

 

Smo proizvajalci PVC Quadro kanalov – N.I.K. (nadometni instalacijki kanali). Narejeni so iz trdega PVC-ja, so negorljivi in imajo CE standard. Dimenzije so: mini kanali od 10×10 do 60×40, montažni in klima kanali 80×60 in 110×60, parapetni kanal 100×60, kotni kanal 30×20, pohodni kanal 75×16 in samolepilni kanali. Standarna dolžina je 2 m, v beli in rjavi barvi.

Quadro kanali – N.I.K. za ožičenje se odlikujejo po estetskem videzu, enostavni montaži in funkcionalnosti. Omogočajo dober pregled nad položeno instalacijo in hiter poseg v primeru okvare, zamenjave vodnikov ali pri razširitvenih delih. Namenjena so za nadometne in naknadne električne, telekomunikacijske, signalne in druge instalacije v stanovanjih, pisarnah, delavnicah, servisih, industrijskih objektih, hotelih, šolah, bolnišnicah, garažah, kleteh, pri montaži alarmnih naprav, satelitskih anten, strojev, računalnikov itd.

Quadro kanali – N.I.K. za ožičenje so izdelani iz trdega PVC-ja ter so odporni proti kemikalijam. Imajo tudi zadovoljivo mehansko in temperaturno odpornost. Sestavljeni so iz spodnjega dela, v katerem so nameščeni vodniki, in zgornjega dela ki služi kot pokrov. Pokrov nataknemo ali snamemo ročno, brez orodja. Standardna dolžina Quadro kanalov je 2m. Vse dimenzije so na zalogi v beli in rjavi barvi.

 

 

Oporniki za vrtnine

 

Oporniki so narejeni iz trdega PVC-ja, so narebrani in zaključeni z špico in čepom.

Namenjeni so za paradižnik, fižol, trto in mlada drevesa.

Oporniki so dimenzije Ø35 in dolžine 280, 250, 220, 180 in 160 cm.

 

 

OGLEJTE SI TUDI NAŠO GALERIJO.

 

 

ZAKAJ IZBRATI PROFIL d.o.o. ?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.:

051/499-949

 

E-mail naslov:

profil.doo@siol.net

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 

Ograje, nadstreški in kovinske konstrukcije 01 02 03 04 05 07

Proevent

Naši dolgoletni partnerji

Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.