NIANAL, Nino Šernek s.p.
Naslov

NASLOV:

NIANAL, Nino Šernek s.p.
Kamna gorica 48
1380 Cerknica
www.nianal-steklarstvo.si

Telefon

TELEFON:

040/556-998

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

NINO ŠERNEK

 

 

ZAKAJ IZBRATI NIANAL STEKLARSTVO, NINO ŠERNEK S.P.?

 

Smo sodobno podjetje, ki v sebi združuje tradicijo steklarstva in hkrati sledi novostim na trgu. S kakovostnimi storitvami že nekaj let uresničujemo potrebe in želje naših strank z izvajanjem projektov po vsej Sloveniji, kot tudi v tujini. Smo podjetje z željo po visokih ciljih, tako se konstantno izpopolnjujemo in izobražujemo na področju zasteklitev.

 

Strokovna ekipa


Profesionalna ekipa strokovnjakov z različnih področji, ki poskrbi za opremljanje tako stanovanjskih kot tudi poslovnih prostorov, je vedno pripravljena na zahtevna steklarska dela.

 

 

Steklene kuhinjske obloge

 

Steklo postaja vse bolj priljubljeno. Uporaba le tega pa je lahko vidna tudi v kuhinji. Prednosti steklenih kuhinjskih stenskih oblog sta estetski videz, saj je delano v enem kosu, ter gladka površina, kar pomeni da je veliko lažje za čiščenje.

 

 

Steklene tuš kabine

 

Tuš kabine izdelujemo iz 8 in 10mm debelega kaljenega stekla, ki je z masivnim kromiranim okovjem točkovno vpeto. Za tesnenje skrbijo tesnilni profili. Stabilizacijo tuš kabine omogoča ojačitvena palica nad kabino oz. steklom.

 

 

Steklene ograje

 

Steklene ograje so izdelane po meri iz kaljenega ali lepljenega stekla, lahko pa tudi kombinacije obeh. Ograje so lahko notranje ali zunanje. Za pritrditev vam nudimo tudi izjemno kvalitetno okovje priznanih proizvajalcev. Steklene ograje so elegantne, s čimer dajejo notranjosti ali zunanjosti stavbe izredno sodoben videz.

 

 

Stekleni nadstreški

 

Stekleni nadstreški privabijo marsikateri pogled, saj so zelo elegantni, lahkotni in atraktivni. Kljub videzu krhkosti, so stekleni nadstreški zelo trpežni in odporni na različne vremenske vplive in mehanske udarce. Steklo za steklene nadstreške montiramo na za to že pripravljeno kovinsko, inox ali leseno konstrukcijo ali pa se konstrukcija naroči pri nas. Stekla za nadstreške so izdelana iz varnostnega stekla, torej iz kaljenega ali lepljenega stekla.

 

 

Steklena vrata

 

Steklena vrata so izdelana po meri iz različnih debelin stekla, ki je lahko prozorno ali pa jedkano. Poleg tega lahko na steklo peskamo ali graviramo različne motive po želji stranke. Zaradi zagotavljanja varnosti, mora nujno biti steklo kaljeno, saj se le tako v primeru razbitja razleti na več majhnih in neostrih delcev. Steklena vrata so lahko krilna ali drsna, s stranskimi fiksnimi deli, z nadsvetlobami, različnih oblik in tipov. Za steklena vrata in stene uporabljamo izjemno kvalitetno okovje priznanih proizvajalcev.

 

 

Steklene predelne stene

 

V našem podjetju posebej zagovarjamo steklene predelne stene, ki so še posebej funkcionalne. Steklene pregradne stene ohranjajo svetel prostor in vanj vnesejo eleganco. Steklo se kombinira z minimalnim okovjem v sestavi z aluminijastimi ali inox profili. V sklopu steklene stene so lahko tudi drsna ali nihajna vratna krila. Sama izvedba je možna tudi brez talnih avtomatov. Steklene pregradne stene so lahko tudi zvočno izolirane. Naš cilj je, da vsaki vaši želji ustrežemo, zato steklo izdelujemo po meri. Steklene pregradne stene so izdelane iz kaljenega stekla, ki je termično obdelano in posledično varnostno.

 

 

Lepljena stekla

 

Lepljeno steklo je po sestavi zmes več stekel, ki so med seboj spojena s posebno PVB folijo, ki v primeru razbitja steklo zadrži skupaj in še naprej nudi zaščito.

 

Pogosti načini uporabe:

 

  • Zunanje ograje, notranje ograje
  • Policijski avtomobili in postaje (varnost)
  • Trgovine, javni objekti

 

 

Izolacijska stekla

 

Izolacijska stekla, ki jim po domače pravimo tudi »termopan«, so stekla, ki so nujna za sodobno gradnjo, saj skrbijo za energetsko učinkovitost oziroma manjšo porabo energije v bivalnih, javnih in poslovnih stavbah. Da bi zadostilo standardom je včasih zadoščalo, da je izdelano iz dveh stekel, med katerima je hermetično zaprt zrak oziroma plin, danes pa velja, da je najboljša izbira treh stekel z dvema vmesnima komorama.

Kolikšna bo učinkovitost oziroma kako dolga bo življenjska doba izolacijskega stekla, je odvisno predvsem od postopka spajanja oziroma tesnjenja pri robovih.

 

 

Ogledala

 

Ogledala se nameščajo za vsakodnevno uporabo in tudi kot sredstvo za navidezno povečanje prostora. So različnih oblik in debelin. Na željo naročnika jih lahko brusimo, fazetiramo, peskamo in graviramo. Svetujemo vam lahko pri tem, kam boste ogledalo namestili. Že dolgo jih namreč ne obešamo zgolj na stene, temveč jih lahko montiramo tudi na omare in druge površine. Ali pa celo poskrbimo, da samostojno stojijo ob steni.

 

 

Druge zasteklitve

 

Ste se domislili izdelka iz stekla, pa ne veste, kje bi vam ga lahko izdelali v skladu z vašimi željami? Prepričani smo da je iz stekla mogoče izdelati skoraj vse. Vedno smo pripravljeni na nove izzive, zato vas vabimo, da skupaj z nami svoje zamisli spremenite v realnost.

 

 

Svoje storitve nudimo na področju regij 01 in 05.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

040/556-998

info@nianal-steklarstvo.si

 

V VESELJE NAM BO SODELOVATI Z VAMI.

 

Ograje, nadstreški in kovinske konstrukcije 01 02 03 04 05 07

Proevent

Naši dolgoletni partnerji

Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.