KOMINOX Matej Kovačič s.p.
Naslov

NASLOV:

KOMINOX Matej Kovačič s.p.
Rimska cesta 19D
8210 Trebnje
www.kominox.si

Telefon

TELEFON:

041/296-309

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

Matej Kovačič

 

 

 

O nas

 

Odločitev za ograjo iz nerjavečega materiala vam prihrani tako denar kot tudi čas.

V podjetju KOMINOX Matej Kovačič s.p. vam nudimo nadstreške, kovinske stopnice, senčila, dvoriščna vrata, vhode, ograje, nadstreške za avtodome.

Kominox – kominox.si izdeluje najbolše inox zunanje in notranje ograje.

Pri Kominox – kominox.si boste deležni le najboljši inox izdelkov!

 

 

OGRAJE - NOTRANJE IN ZUNANJE

 

Inox ograje so obstojne in modernega videza, zato skoraj ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja, saj za njih velja, da imajo dolgo življenjsko dobo. V našem programu se nahajajo polirane in satinirane inox ograje, ki jih lahko kombiniramo z različnimi materiali kot so les, steklo, pleksi steklo, pletenice itd.

Prednost inox ograje je v tem, da je narejena iz nerjavečega (rostfrei) materiala, ki je primeren tako za notranje kot za zunanje stopnišče. Ograja inox je tako najbolj trpežna in varna ograja za vaš dom. Izdelava inox ograje je za nas profesionalno opravilo, ki se ga lotevamo z vso resnostjo in odgovornostjo – ograje so izdelane iz INOXa kvalitete- AISI 304. Za kraje, ki so bolj podvrženi neugodnim vremenskim razmeram, izdelamo ograje iz kislinsko odpornega INOXa kvalitete- AISI 316L.

 

 

NADSTREŠKI

 

Nadstrešek je funkcionalna zadeva, ker po eni strani ne omogoča popolne zaprtosti vašega vozila, terase, vhoda itd., obenem pa nam omogoča, da se ustrezno zavarujemo pred vremenskimi vplivi, ki so iz leta v leto vse bolj nepredvidljivi. Z nadstreški se tako izognete vsem vremenskim nevšečnostim kot so vlaga, toča, zmrzal, UV žarki itd., obenem pa poskrbite za estetsko nadgradnjo vaše nepremičnine. Naši kovinski nadstreški vam namreč omogočajo upočasnitev propadanja zunanjega inventarja in opreme, zavarovanje avtomobila pred rjavenjem, točo in bledenjem barve, preprečevanje nastanka spolzkih in zaledenelih površin ter razširitev funkcionalnega življenjskega prostora.

 

 

PRAŠNO BARVANE OGRAJE

 

Prašno barvana ograja ima odlične mehanske lastnosti


Poleg možnosti dobave ograj v številnih različnih barvah, imajo prašno barvane ograje tudi odlične mehanske lastnosti. Odlikujeta jih izjemna trdnost in stabilnost, ki sta ključnega pomena za ustrezno varnost. To je še posebej pomembno v primeru balkonske ograje, kjer je zaščita pred padcem bistvena. Zunanje prašno barvane ograje, ki jih izkušeni strokovnjaki izdelujejo v naši delavnici, imajo gladko, fino ali grobo površino, barva pa je izredno obstojna.

 

 

INOX STEKLO

 

Inox ograja kombinirana s steklom je moderna in varna. Steklo, ki ga uporabljamo je kaljeno in po potrebi tudi lepljeno. Steklo je lahko prozorno ali jedkano. Pritrjevanj stekla na ogrodje iz inox materiala je več vrst in oblik.

 

 

INOX LES

 

Inox ograje kombiniramo z lesenimi držali iz različnih vrst lesa (bukev, hrast, oreh …). Končni rezultat je popolna kombinacija elegance, svetlečega jekla in topline lesa.

 

 

  • UMETNO KOVAŠTVO
  • KOVINA
  • KOVINA - STEKLO

 

 

Svoje storitve nudimo tako na področju Slovenije kot tujine.

 

 

Zakaj izbrati KOMINOX Matej Kovačič s.p.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Ograje, nadstreški in kovinske konstrukcije 01 02 03 04 05 07

Proevent

Naši dolgoletni partnerji

Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.