INOKS NOVAK IZDELAVA OGRAJ PETER NOVAK S.P.
Naslov

NASLOV:

INOKS NOVAK IZDELAVA OGRAJ PETER NOVAK S.P.
Šklendrovec 5
1414 Podkum
www.inox-ograje.com

Telefon

TELEFON:

040/340-594

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

PETER NOVAK

 

DRUŽINSKA TRADICIJA IN ZANESLJIVOST

 

 

O nas

 

Inoks Novak je malo družinsko podjetje, ki se je razvilo iz družinske obrtne delavnice.

Specializirali smo se za predelavo inox cevi v ograje, tako notranje kot zunanje, dvoriščna vrata, nadstreške in ostale elemente, ki jih stranke želijo.

Ograje kombiniramo z elementi iz lesa, stekla ali kovine.

Zagotavljanje kakovosti naših izdelkov in storitev, ter s tem povezano zadovoljstvo strank nam je na prvem mestu.

Na voljo smo vam za vsa vaša vprašanja in želje.

Za vsakogar si vzamemo čas. Skupaj ustvarimo izdelek, ki je funkcionalen in unikaten.

Naš cilj je doseganje visoke kvalitete in zadovoljstvo naročnikov.

 

 

Stopniščne ograje

 

Inox stopniščne ograje so narejene iz nerjavečega jekla in imajo dolgo življenjsko dobo. Izdelamo vam polirane, satinirane (brušene), peskane inox ograje in v kombinaciji z drugimi materiali kot so: inox-les, inox-steklo, ...

Stopniščne ograje zagotavljajo varnost pri Vašem vsakem koraku in so primerne za postavitev tako notranjih kot zunanjih stopnišč. Ograja je izdelana iz visokokvalitetnega poliranega ter brušenega inoxa, ki so večni, imajo moderen izgled in ne potrebujejo vzdrževanja.

Pri izbiri ograje se lahko odločate med horizontalnimi in vertikalnimi prečkami. Montaža ograje pa je možna v tla oz privijačena z zgornje strani skozi pohodno stopnico ali od strani z bočnimi nosilci. Poleg inox ograje lahko ograjo nadgradite z lesenim ročajem ali pa z imitacijo lesa.

 

 

Balkonske ograje

 

Balkonske ograje so narejene iz visokokvalitetnega brušenega ter poliranega inoxa. Balkonske ograje skrbijo za lep izgled in varnost, saj so narejene po predpisanih varnostnih standardih.

Izdelujemo in montiramo balkonske ograje, ki so primerne za stanovanjske hiše, poslovne objekte in trgovske centre. Montaža balkonskih ograj se lahko montira v tla (z zgornje strani z vidnimi ali skritimi nosilci v estrihu) ali od strani v stransko ploskev z bočnimi nosilci.

Balkonske ograje ne zahtevajo nobenega posebnega vzdrževanja. Lahko izbirate med različnimi možnostmi izbire balkonskih ograj.

 

 

Steklene ograje

 

Steklene ograje izdelujemo samo iz varnostnega stekla 6+6mm, 8+8mm in 10+10mm kaljena z varnostno pobranimi robovi. V primeru, da je pa steklo vpeto med nosilce in zgoraj inox ali pa leseno držalo pa je lahko med stebri 8mm kaljeno steklo.

Steklene ograje poleg same zaščite so primerne tudi kot vizualni dodatek na vašem domu. Steklene ograje so primerne za notranje in zunanje prostore. Uporabite jih lahko kot stopniščno ograjo, balkonsko ograjo, vrtno ograjo in dvoriščno ograjo. Glede stekla lahko izbirate med prozornim, mat, vitraž in barvnim steklom v različnih barvnih odtenkih.

Montaža steklene ograje se lahko izvede v skritih talnih nosilcih, ki se jih lahko predhodno montira na balkonsko ploščo in kasneje zalijete z estrihom ali pa z vidnimi nosilci, ki se jih montira že na izdelano teraso, kjer se potem nosilce zakrije z inox zaščitno ploskvijo. Lahko pa se odločite tudi za čelno montažo stekla z nosilci ali samo s čepki.

 

 

Dvoriščne ograje

 

Dvoriščne inox ograje imajo moderen izgled in odpornost na vremenske vplive. Naše inox dvoriščne ograje ne potrebujejo vzdrževanja in so izdelane iz visokokvalitetnega materiala.

Glede izbire dvoriščnih ograj se popolnoma prilagodimo kupcu, ki na podlagi njegovih želj lahko izbere poljubno postavitev prečk, ki jih lahko dodamo s kombinacijo lesa ali stekla.

 

 

Francoski balkoni

 

Francoski balkoni imajo nalogo, da poleg varnosti poskrbijo tudi za lep izgled objekta. Montaža francoskih balkonov se lahko pritrdi iz zgornje strani v tla ali bočno z bočnimi nosilci.

Francoski balkoni so lahko izdelani iz inoxa z horizontalnimi ali vertikalnimi prečkami z steklenimi polnili ali samo kot samostoječe točkovno pritrjeno steklo s čepki. Primerni so za stanovanjske hiše in poslovne objekte.

 

 

Nadstreški

 

Nadstreški so lahko fiksirani samo s točkovnimi nosilci in minimalno konstrukcijo. Uporabimo jih lahko tudi za zaščito vhodnih vrat, stopnišč, pred garažnimi vrati in ostalih podobnih prizidkov.

Nadstreške vam izdelamo iz lepljenega stekla od 6mm do 20mm debeline. Glede stekla lahko izbirate med prozornim, mat, vitraž in barvnim steklom v različnih barvnih odtenkih.

 

 

Panelne ograje

 

Varjeni žični paneli in stebri omogočajo enkraten način ograjevanja. Panelna ograja je ograja čistih in modernih oblik, ki navdušuje s svojim enostavnim in usklajenim videzom.

Posebna 3D oblika in visoka stopnja varnosti in obstojnosti bo zadovoljila vsa vaša pričakovanja.

 

 

Držala

 

 

 

Oglejte si tudi našo GALERIJO.

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonska št.:

040/340-594

 

E-mail naslov:

peternovak.sp@gmail.com

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 

Ograje, nadstreški in kovinske konstrukcije 01 02 03 04 05 07

Proevent

Naši dolgoletni partnerji

Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.