GIVOS d.o.o.
Naslov

NASLOV:

GIVOS d.o.o.
Srednja vas 73
4208 Šenčur
www.givos.si

Telefon

TELEFON:

040/568-000

E-naslov

E-NASLOV:

info@givos.si

Dodatne informacije

DIREKTOR:

GREGOR POLIČAR

 

KVALITETA ŽE OD LETA 2003

 

 

O nas

 

GIVOS d.o.o. smo v Sloveniji eden izmed prvih ponudnikov ALU ograj z istim izgledom, kot ga imajo inox/ristfrei ograje. Kvaliteta je izredno dobra, vendar so ALU ograje cenejše od inox/rostfrei ograj.

Nudimo vam PVC in ALU ograje (vrtne, balkonske, dvoriščne, ...) ter tudi dvoriščna vrata. Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

 

ALU OGRAJE

 

Pri aluminijastih ograjah vam lahko ponudimo dva različna ograjna sistema: ALU ograje, kjer so profili anodizirani in je izgled podoben rostfrei – inox ograjam in ALU ograje, katere so izdelane iz ALU ograjnih profilov različnih dimenzij in oblik in so prašno barvane v vaši željeni barvi ( po RAL barvni lestvici ).

 

Spoznajte več ...

 

 

 

 

PVC OGRAJE

 

PVC ograjni profili iz katerih izdelujemo PVC ograje so izdelani iz enake surovine kot so PVC okna. PVC profili za ograje so izredno visoke kvalitete in laboratorijsko preizkušeni ter UV stabilizirani. Pomemben podatek je to, da niso izdelani iz recikliranega materiala.

Izdelani in namenjeni so za zunanjo uporabo ter so odporni na klimatske vplive. PVC ograje iz naše ponudbe so odporne in prilagojene za področja kjer je zelo vroče ali pa hladno vreme. Prav tako so odporne tudi na vplive soli v primorskih področjih.

Spoznajte več ...

 

 

 

PVC vrata

 

Iščete PVC vrata? PVC vrata, se pritrdijo na pocinkano oz. rostfrei inox ogrodje. Za vas lahko izdelamo vrata v različnih širinah in višinah. Po vaših željah in potrebah. Na izbiro imate veš različnih barv ter tudi zaključkov zgornjega dela vrat, ki je lahko raven ali polkrožen.

Na izbiro imate dvokrilna, enokrilna ali navadna drsna vrata. Po želji se lahko vsa vrata odpiraj daljinsko na motorni pogon.

 

Spoznajte več ...

 

OGLEJTE SI TUDI NAŠE REFERENCE.

 

 

 

PVC napušč

 

PVC napušč je zelo primeren izdelek za hiše in poslovne stavbe. Vijačimo ga na leseno podkonstrukcijo. Letvice se lepo spajajo skupaj, najdaljše so 6 metrov.

Kvaliteta letvic je enaka kvaliteti PVC ograj in vrat, kar pomeni, da so UV odporne, ne bledijo oziroma rumenijo, odporne so na vse vremenske vplive in kar je najpomembnejše ni vzdrževanja! S tem vam prihranimo čas, denar in nenazadnje tudi strah pred padcem.

 

Motorni pogoni

 

Vsaka drsna ali krilna dvoriščna vrata je možno opremiti z motornim pogonom. Glede na velikost in težo vrat izberemo pripadajoči motor s pripadajočo močjo. Motorne pogone je možno kupiti v KIT kompletih, kar pomeni, da je možno motorni pogon kupiti posamično, ki vsebuje vse potrebne dele za njegovo montažo in lahko sami montirate, lahko pa vam ga zmontiramo mi. Vrata se odpirajo in zapirajo z daljincem. Po želji lahko uporabljate poljubno število daljincev, kar pomeni dodatno udobje pri prihodu domov ali odhodu od doma.

 

Spletna trgovina PVC ograj

 

Ograjo sestavite sami v treh korakih:


1. Poglejte slike ograj in izberite tisto, ki vam je všeč
2. Izberite artikle, ki sestavljajo izbrano ograjo
3. Naročite željeno količino

 

 

 

SVOJE STORITVE NUDIMO NA PODROČJU CELOTNE SLOVENIJE.

 

 

ZAKAJ IZBRATI GIVOS d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.:

040/568-000

 

E-mail naslov:

info@givos.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 

Ograje, nadstreški in kovinske konstrukcije 01 02 03 04 05 07

Proevent

Naši dolgoletni partnerji

Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.