EBTS ŠKRLEP & RUČIGAJ D.N.O.
Naslov

NASLOV:

EBTS ŠKRLEP & RUČIGAJ D.N.O.
Jemčeva cesta 41
1236 TRZIN
www.ebts.si

Telefon
E-naslov

E-NASLOV:

info@ebts.si

Dodatne informacije

DIREKTOR:

ANDREJ RUČIGAJ, DAMIJAN ŠKRLEP

 

EBTS ŠKRLEP & RUČIGAJ D.N.O.

KVALITETNO IN ZANESLJIVO. 

 

 

O nas


Ebts je podjetje z dolgoletno tradicijo izdelovanja različnih inox izdelkov. Izdelujemo vse vrste ograj-notranje, zunanje, nadstreške, francoske balkone, garažna vrata, vse vrste lahkih konstrukcij in izdelke po naročilu.

Z modernimi tehnologijami opravljamo vse procese do končnega izdelka sami, kar vpliva na končno nižjo ceno za kupca. Odlikujemo se po vrhunski izdelavi in veliki natančnosti, kar daje izdelkom dodatno trajnost in seveda veliko lepši izgled.

 

Želite izvedeti več?

 

 

NOVO PRI NAS!

 

EBTS TOČILNIKI PIVA


Ebts je po vsem svetu znan kot zelo odzivno, stroškovno konkurenčno in izjemno natančno podjetje, katerega izdelki so zasnovani z uporabo visokokakovostnih materialov. Izdelki so ročno izdelani s strani naših predanih zaposlenih. Natančnost do najmanjših podrobnosti navdušuje naše redne stranke iz ZDA, Kanade, Danske, Švice, Nemčije, Italije, Češke in Avstrije. Ebts je sinonim za izdelke najvišje kakovosti.

 


VIZIJA

 

Poleg zagotavljanja varnosti, so kovinske konstrukcije okras našega doma. Podjetje Ebts stremi k novim trendom, multifunkcionalni uporabi, dobremu izkoristku prostora in skladnosti elementov z okoljem. Strankam pomagamo pri izboru glede na namembnost in individualne želje. Odpiranje ali zastiranje pred radovednimi pogledi, oboje vpliva na pravi izbor ograje. Oblika in način pritrjevanja pa lahko povečata ali zmanjšata prostor.

 

FILOZOFIJA

 

Inox nakit.

Zunanje ograje, kot verižice krasijo naše balkone in terase. Naj jih naš dom nosi s ponosom. Skrbno jih izberimo, naj se skladajo z bravo fasade, tipom hiše in okoljem v katerem živimo. Kot je pri obleki pomemben izbor pravih čevljev, torbice in nakita, je pri našem domu pomembna izbira ograje, nadstreška, držal, vrat in ostalih kovinskih konstrukcij pri hiši. Vsi ti elementi so močno vidni in nas lahko vedno znova navdušujejo ali obratno motijo, če se ne bomo pravilno odločili. Dovolite, da vam pomagamo izbrati najlepše. Kontaktirajte nas za brezplačno svetovanje, ogled, izmero in izračun. Z veseljem se bomo oglasili. Naš cilj je: kvalitetno, estetsko in cenovno dostopno.

 

MATERIAL

 

INOX- osnovi glavni material. Lahko je poliran, peskan ali barvan. Pri različnih izdelkih se uporabljajo kombinacije večih materialov. Najpogostejše so kombinacije z različnimi vrstami lesa, stekla, pleksi stekla, pvc-ja, razne strešne kritine. Bistvena prednosti inox materiala je večna življenjska doba, zaradi visoke kvalitete materiala, ki ne potrebuje skoraj nikakršnega vzdrževanja. Zaradi visoke spoliranosti, se še prstni odtisi ne poznajo. Izredno je odporen na mraz, zmrzal, vlago, vročino, uv žarke, sol, rjo, kar mu omogoča uporabo v vseh podnebjih.

 

 

Ograje

 

 • Stopniščne ograje

 • Steklene ograje

 • Dvoriščne ograje

 • Vrtne ograje

 • Francoski balkoni

 • Balkonske ograje

 

 

                  

Nadstreški

 

Res je praktično, če imamo tudi v slabem vremenu streho nad glavo, ko odklepamo vrata hiše ali avtomobila.. Nadstrešek zaščiti avto pred vremenskimi vplivi, dež, sneg, sonce, listje z dreves, poveča nam tudi bivalni prostor na terasi. Na kovinsko konstrukcijo pritrdimo kritino iz kaljenega stekla ali polikarbonatnih plošč.

 

 

Držala

 

 • STENSKA DRŽALA

 

Držala so lahko inox ali lesena. Lahko so različnih oblik okrogla, kvadratna…Služijo za oporo in okras.

 

 • BALKONSKA DRŽALA

 

Različnih oblik in višin. Odločamo se glede na varnostne standarde in željen izgled. Izdelujemo držala in konstrukcije za bazene, trgovine, skladišča.

 

 

Izdelki po naročilu

 

 • STEBRIČKI IN SVETILA

 • LAHKE KOVINSKE KONSTRUKCIJE

 

 

Dvoriščna vrata

 

 

Storitve

 

 • brušenje in poliranje inoxa,

 • vodni razrez- material se ne pregreva in ne spreminja svoje fizikalne lastnosti,

 • CNC struženje,

 • CNC rezkanje s četrto osjo,

 • razrez in krivljenje pločevine,

 • TIG varjenje.


 

Zakaj izbrati EBTS ŠKRLEP & RUČIGAJ D.N.O.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

  

Telefonski št.: 051/682 860 (g. Damijan), 040/566 586 (g. Andrej)

E-mail naslov: info@ebts.si

 

Z veseljem vam bomo pomagali.

 

Ograje, nadstreški in kovinske konstrukcije 01 02 03 04 05 07

Proevent

Naši dolgoletni partnerji

Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.