DEROX - PRUŽEK d.o.o.
Naslov

NASLOV:

DEROX - PRUŽEK d.o.o.
Obrežje 10H
8261 Jesenice na Dolenjskem
www.aluminijaste-ograje.com

Telefon
E-naslov

E-NASLOV:

info@derox.si

Dodatne informacije

DIREKTOR:

ŠINKO LEA KATARINA

 

DEROX - PRUŽEK d.o.o.

 

 

O nas

 

Podjetje DEROX vam zagotavlja svetovanje, izdelavo in materiale visokih poslovnih vrednosti, ki prispevajo k višji kakovosti življenja in udobnosti kupcev. Naše prednosti so odgovornost, tradicija, izkušenost in celovitost ter hitra izdelava.

Dobro desetletje se že ukvarjamo z ograjami! Prvotno smo začeli z aluminijastimi ograjami, s časom pa smo začeli dodajati vse materiale, ki se koristijo pri ograjah. Vse več je stekla, inox nosilcev, inox vrvi, torej vse možnosti in ideje, ki lahko krasijo vašo ograjo, nadstrešek, vrata...

Tok nas je nosil nekako s povpraševanjem oz. naročili in nas pripeljal do točke, da se z dobro voljo in malo domišljije da vse narediti! Seveda, vsaka stvar ima svojo ceno, vendar smo se z našimi dobavitelji potrudili biti konkurenčni na trgu, tudi v višjih cenovnih razredih modernih trendov.

Dolgoletno sodelovanje z Alu dobavitelji nam je omogočilo tudi dostop do visoko kvalitetnih profilov alu oken in alu vrat za poslovne prostore, hiše, vikende ali dvorišča, zato smo izkušeni že na tem področju!

 

 

Alu-inox ograje

 

ZAKAJ ELOKSIRANA ALUMINIJASTA OGRAJA?

Preprost odgovor – ker je lepa, vzdržljiva, zelo odporna na vremenske razmere (dež, zmrzline, sonce, sol, ...), brez vzdrževanja (1x letno se lahko prebriše z blagim čistilom, lahko za steklo) in seveda cenovno sprejemljiva!

 

Spoznajte več ...

 

 

Steklene ograje

 

Steklene ograje so ograje, ki ne rabijo veliko razlage, steklo je steklo! Ekstravagantno, moderno in vedno in!

Tukaj so tudi neskončne možnosti! Pritrjujejo se lahko na veliko načinov, v alu kanal na tleh kateri je lahko potopljen v beton ali pa pritrjen na njega, bočno ob balkonu ali stopnicah, na točkovne nosilce, tako da je skoraj vsaka unikatna. Izdelujemo tudi nadstreške iz stekla min debeline 8 mm, ki se prav tako montirajo na različne načine. Z alu nosilci iz alu profilov ali inox okovjem. Skratka, pokličite nas na izmero in z veseljem vam bomo svetovali najbolj optimalno rešitev glede same konstruktivnosti in modernega izgleda!

 

Spoznajte več ...

 

 

Dvoriščne ograje

 

Dvoriščne ograje sestavljamo iz eloksiranih, prašno barvanih, visoki sjaj barvanih alu profilov ali iz kovinskih panelnih ograj. Prilagodimo se na vse terene, betonske parapete, vratne odprtine, ograjevanje dvorišč in vrtov..., skratka, vaša želja je naš ukaz! Vse kar morate narediti, je poklicati nas na brezplačno izmero in svetovanje.

 

Spoznajte več ...

 

 

Tuš kabine

 

Tuš kabine izdelujemo po naročilu! Skoraj vsaka je drugačna. Uporabljamo okovje Inox A-2 kvalitete in kaljeno steklo z brušenimi robovi (brez plastike). Kabine so čvrste, kompaktne in dolgega veka - primerne tudi za profesionalno uporabo (hoteli, apartmaji)! Za informacijo o ceni nam pošljite debelino stekla, mere ki bi jih želeli in zaželjen model, na podlagi česa vam naredimo ponudbo v kratkem roku.

 

Spoznajte več ...

 

 

Stenska oprijemala

 

So razni profili, ki se z različnimi nosilci montirajo ob steni stopnišč, kjer ograja ni potrebna. Kljub temu, veliko ljudi rabi pomoč pri vzpenjanju ali spuščanju po stopnicah navzdol. Lahko so kvadratni ali okrogli in se prilagodijo bilo kateri površini kot so recimo les, beton, steklo, kamen...

 

Spoznajte več ...

 

 

Nadstreški

 

Izdelujemo steklene nadstreške, ki se montirajo nad vhodna vrata v razne stavbe. Dimenzije se lahko izbirajo, tipi nosilcev so pa lahko različni.

 

Spoznajte več ...

 

 

Pergole

 

Bioklimatske pergole so ene izmed glavnih aktov lepih teras. Izdelujejo se po naročenih dimenzijah kot samostoječe ali ob stenah hiš ali lokalov. Vijaki so popolnoma zakriti, barve pa na izbiro. Prilagajamo se vsem vrstam teras in za vsako pergolo je potrebna skica z željenimi merami, na podlagi katere nam v tovarni preverijo statiko, možnosti itd. Pergole imajo vgrajene Led luči, ki so tovarniško razporejene po profilih.

 

Spoznajte več ...

 

 

Svoje storitve nudimo na področju regij 01 in 07.

 

ZAKAJ IZBRATI DEROX - PRUŽEK d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

070/640-858

info@derox.si

 

V VESELJE NAM BO SODELOVATI Z VAMI.

 

Ograje, nadstreški in kovinske konstrukcije 01 02 03 04 05 07

Proevent

Naši dolgoletni partnerji

Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.