Stavbno pohištvo

 

ŠEŠKO, D.O.O.

ŠEŠKO, D.O.O.
KontaktŠEŠKO, D.O.O.
SOCKA 33
3203 NOVA CERKEV
Kontakt041/624 263
Kontakt03/781 81 80
Kontakt03/577 82 82
Kontaktprodaja@sesko.si sesko.doo@siol.net
Kontakt http://www.sesko.si/
Davčna št.:71606165
Direktor:TOMAŽ ŠEŠKO

Maksimalno posvečanje strankam ter odlično razmerje med kvaliteto in ceno - ŠEŠKO, D.O.O., prepričajte se sami! Pravi naslov tudi za najzahtevnejše...

 

 

O podjetju

 

Družinsko podjetje ŠEŠKO, d.o.o. izhaja iz obrtne dejavnosti Šeško Jožeta s tradicijo vse od leta 1938, ko je pričel z izdelavo kovanih izdelkov - takrat predvsem vozov, kočij ter podkovanjem konj.

Osnovna dejavnost podjetja danes je razvoj, proizvodnja, prodaja in montaža vlečnih naprav za osebna in lažja tovorna vozila, prav tako pa se ukvarjamo z izdelavo najrazličnejših prosto kovanih izdelkov, kot so kovane vrtne, balkonske in stopniščne ograje, okenske mreže, nadstreški, enokrilna ali dvokrilna vrata, drsna vrata, stenske in vrtne luči ter lestenci, kljuke, zapahi in tečaji za vrata ter okovje za staro pohištvo in skrinje, svečniki, vrata za odprte kamine in garniture ter najrazličnejše kovane izdelke po vašem okusu.

Od leta 1999 smo certificirani s standardom ISO 9001:1994, od leta 2009 pa skrbimo za kakovost že po novem standardu ISO 9001:2008.

Podjetje je majhno, a zato fleksibilno in prilagodljivo za spremembe na tržišču. Naša odlika je medsebojna pomoč in skupno reševanje problemov.

Dejavnost, s katero se ukvarjamo, ne dopušča napak, zato usmerjamo naše napore v preprečevanje napak, če pa se že pojavijo, preprečujemo njihovo ponavljanje.

Ponosni smo lahko na našo zgodovino in izdelke, ki jih je naše podjetje že ponudilo trgu. Iz te tradicije črpamo izkušnje za stalen napredek v kvaliteti, saj se zavedamo, da vse, kar delamo ni nikoli tako dobro, da ne bi moglo biti še boljše.

 

 

Vlečne naprave

 

Podjetje Šeško d.o.o. vam ponuja razvoj, proizvodnjo, montažo in prodajo evropsko homologiranih vlečnih naprav blagovne znamke ŠEŠKO in WESTFALIA.

 

slika

 

Nosilci za kolesa

 

Nezložljivi nosilci

Nezložljivi nosilec za 3 kolesa - ima možnost, da se spusti nižje (da lahko odprete prtljažnik tudi takrat, ko so kolesa pritrjena na nosilcu za kolesa)

 

slika

 

Zložljivi nosilci

ZLOŽLJIVI nosilec za kolo

Nosilec za kolesa je popolnoma zložljiv, kot je prikazano na fotografijah v fotogaleriji. Nosilec se zaklene na vlečno kljuko in prav tako se kolesa zaklenejo na nosilec za kolo. Zložljivi nosilec za kolesa ima možnost, da se spusti nižje (da lahko odprete prtljažnik tudi takrat, ko so kolesa pritrjena na nosilcu za kolesa). Uporaben je tudi pozimi, saj se na osnovni nosilec doda dodatek za smuči.

 

slika

 

Prikolice

 

Prikolice so v celoti pocinkane in imajo torzijsko vzmetenje.


Na voljo lahko izbirate med:Med DODATNO OPREMO lahko izbirate med:

 

slika

 

Kovani izdelki

 

Ukvarjamo z izdelavo najrazličnejših prosto kovanih izdelkov, kot so:

 

slika

 

Oprema za konje

 

..pri vzreji in reji konj ter izdelavi konjske opreme smo razvili najboljše, kar je možno za namestitev konj.


Funkcionalne, zdrave, izpopolnjene, obenem pa varne:

 

slika

 

Storitve

 

 

 

slika

 

7 x Zakaj ŠEŠKO, D.O.O.?

 

  1. Vrhunska kvaliteta storitev in materiala,

  2. zanesljivost in natančnost,

  3. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

  4. maksimalno posvečanje strankam,

  5. hitra odzivnost,

  6. garancija

  7. dolgoletne izkušnje.

 

Oglejte si našo galerijo.

 

slika

slika

 

Stopite v stik z nami!

računovodski servisi

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun, nas pokličite (041/624 263) ali pošljite povpraševanje. Z veseljem vam bomo pomagali!


« Nazaj