Stavbno pohištvo

 

MKL SYSTEMS, d.o.o. (garažna vrata, nadstreški)

MKL SYSTEMS, d.o.o. (garažna vrata, nadstreški)
KontaktMKL SYSTEMS, d.o.o. (garažna vrata, nadstreški)
POSLOVNA CONA A 28
4208 ŠENČUR
Kontakt04 251 69 69, 04 251 69 69 (servis)
Kontakt041 642 552, 041 522 101
Kontakt04 251 69 68
Kontaktinfo@mkl-systems.si
Kontakt www.mkl-systems.si
Davčna št.:82608598
Direktor:KOBE MARKO, LIKOZAR MARKO

Vrhunski alu nadstreški z dolgo življenjsko dobo in modernim dizajnom - nadstreški MKL Systems!

 

Aluminjasti nadstreški KCR

 

O nas

Smo eden večjih proizvajalcev sekcijskih dvižnih garažnih vrat v Sloveniji. S proizvodnjo in montažo dvižnih garažnih vrat se ukvarjamo že od leta 1999. V teh letih smo z dvižnimi garažnimi vrati opremili preko 10.000 objektov, našo kvaliteto pa lahko potrdijo zadovoljni uporabniki.
Podjetje razpolaga z 1300m2 proizvodnih in poslovnih površin, v katerih delo za proizvodnjo dvižnih vrat poteka po zahtevnih evropskih standardih (13241-1). V poslovnem delu objekta se nahaja razstavni salon, kjer si naši kupci za lažjo odločitev lahko ogledajo naš prodajni program.
Ponosni smo na naše dosedanje delo in dosežene uspehe, še posebaj na izbor Gazele v letu 2007, kjer je bilo naše podjetje uvrščeno med prvih pet najhitreje rastočih podjetij v gorenjski regiji.

 

GARAŽNA VRATANADSTREŠKI ZA AVTOMOBILE IZ ALUMINIJA


Aluminijasti nadstreški za avtomobile ali terase japonske proizvodnje so idealna in estetska rešitev za zaščito vaših jeklenih konjičkov pred vremenskimi vplivi kot so dež, sneg, toča ali IR in UV sevanje. Njihova izdelava in detajli odražajo visoko kakovost izdelave po kateri slovijo izdelki iz dežele vzhajajočega sonca. Aluminijasti nadstreški so odlična alternativa tako jeklenim, kot tudi lesenim konstrukcijam in so izdelani iz površinsko zaščitenih, visoko kakovostnih aluminijevih zlitin in odporne polikarbonatne ali trapezne pločevinaste (pri modelih GM/GT) kritine. Stabilna konstrukcija brez improvizacij in uporabljeni materiali omogočajo dolgoletno uporabo ob nespremenjenih osnovnih lastnostih izdelka. Na voljo so v več različnih izvedbah in dimenzijah. Naši sodelavci vam bodo pomagali izbrati model in dimenzijo, ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam in željam ter vam nadstrešek tudi postavili.

Prednosti aluminijastih nadstreškov:

 

 

Serije:

 

Aluminjasti nadstreški serije KDR

NADSTREŠKI ZA AVTOMOBILE IZ POCINKANEGA JEKLA


Jekleni pocinkani nadstreški za avtomobile MyPort so idealna in estetska rešitev za zaščito vaših jeklenih konjičkov pred vremenskimi vplivi kot so dež, sneg, toča ali IR in UV sevanje. Izdelava in detajli odražajo visoko kakovost izdelave. Nadstreški so izdelani iz jeklenih vroče cinkanih profilov, ki ji dodatno zaščitimo z barvanjem v najsodobnejši lakirnici. Barvo nadstreška tako lahko prilagodimo vašim željam in potrebam. Nadstreški so pokriti z dvostenskimi  polikarbonatnimi ploščami, ki je lahko v treh različnih barvnih odtenkih. Stabilna konstrukcija brez improvizacij in uporabljeni materiali omogočajo dolgoletno uporabo ob nespremenjenih osnovnih lastnostih izdelka. Naši sodelavci vam bodo pomagali svetovali pri izbiri ter vam nadstrešek tudi postavili.

• Konstrukcija iz pocinkanih jeklenih profilov dodatno barvanih po RAL lestvici
• Streha iz dvoslojnega polikarbonata (zelo primeren za obrambo pred točo, se lahko očisti)
• Vrhunski dizajn, kvaliteta izdelave in trdnost

Serije:

 


NADSTREŠKI IZ LESA ZA AVTOMOBILE


Edinstveni leseni nadstreški za avtomobile CARBOX  proizvajalca F.lli Aquilani iz Italije so izdelani iz kvalitetnega lameliranega lesa skandinavskih iglavcev, ki je po posebnem postopku dodatno impregniran. Nadstreški  so tako tudi  brez dodatnega dekorativnega premaza odporni na vremenske vplive. Ponudba obsega štiri različne modele v izvedbah za eno ali več vozil. Nadstreški (razen modela CARBOX MAXI) so modularno zasnovani in se lahko poljubno sestavljajo v nize primerne za parkiranje večih vozil, glede na potrebe in razpoložljiv prostor.

 

Serija CarBox:

 

Leseni nadstreški

 

 

7 x Zakaj nadstreški MKL SYSTEMS, d.o.o.?

 

  1. Zanesljivost,

  2. dolgoletne izkušnje,

  3. strokovnost,

  4. prilagodljivost individualnim potrebam stranke,

  5. zadovoljstvo strank,

  6. Profesionalni odnos,

  7. Odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

 

 

 

Stopite v stik z nami!

 

računovodski servisi

 

 

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun, nas kontaktirajte ali oddajte povpraševanje. Z veseljem vam bomo pomagali.


« Nazaj