Stavbno pohištvo

 

KONMONT, konstrukcije in montaže d.o.o.

KONMONT, konstrukcije in montaže d.o.o.
KontaktKONMONT, konstrukcije in montaže d.o.o.
Nova ulica 20
9220 LENDAVA
Kontakt040/205-788
Kontaktkonmont@telemach.net
Kontakt www.konstrukcije-montaze.si
Davčna št.:SI48168238
Direktor:IGNAC ČIRIĆ

 

 

KONMONT, konstrukcije in montaže d.o.o.

Zanesljivost, tradicija, kvaliteta.

 

 

O nas

 

Smo družinsko podjetje, katero se predvsem ukvarja s projektiranjem, izdelavo in montažo raznih kovinskih konstrukcij in njihovih delov. Prav tako ponujamo preko naše spletne trgovine visokokvalitetne polikarbonatne plošče Lexan in ostali montažni material, kateri se uporablja za pokrivanje nadstreškov in izdelavo predelnih prosojnih sten.

Predvsem nudimo izdelke oz. opremo za okolico hiše med katere spadajo avtomobilski nadstreški, nadstreški za terase, razne lope, dvoriščne ograje, samonosna avtomatska drsna vrata, dvokrilna dvoriščna vrata, enokrilna dvoriščna vrata, razne ograje po naročilu ali iz naše ponudbe in vse ostalo kar spada zraven hiše.

Naj izpostavim še posebej naše tipske nadstreške Klasik-Flat in Bent, potem Terasa-Flat in Bent  ter Nice kateri so lično izdelani in še avtomobilske nadstreške iz višjega cenovnega razreda, Carport-Roof Elegans in Prestige.

Iz dolgoletnih izkušenj na tem področju izhaja, da so vsi naši kovinski izdelki izdelani kvalitetno in so protikorozijsko zaščiteni z vročim cinkanjem, kar zagotavlja izredno dolgo življensko dobo izdelka.

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

 

NADSTREŠKI

 

Tipski nadstreški

 

Glaven cilj nadstreška je, da predvsem nudi zaščito pred vremenskimi vplivi kot dež, toča, žled, sneg in zmrzal u zimskem času. Vsi kateri imamo vozilo vemo, kako zoprno je čiščenje vozila v zimskem času, zato je priporočljivo, da je vozilo parkirano pod streho. Prav tako je zelo pomembno, da je nadstrešek izdelan lično, ker s tem še dodatno polepšamo naše življensko okolje. Vemo, da odločitev o nakupu ni lahka, moramo se pa zavedati, da je taka investicija dolgoročna.

Vsi naši jekleni nadstreški so visokokvalitetno in lično izdelani. Protikorozijska zaščita je izvedena z vročim cinkanjem, kar daje nadstrešku visoko življensko dobo.

Za lepši izgled in za še dodatno zaščito je priporočljivo dodatno zašćitit konstrukcijo z barvanjem.

 

Osnovna cena naših Tipskih nadstreškov vsebuje:

 

 

 

Nadstreški Carport Roof

 

Odlike avtomobilskega nadstreška Carport Roof:

 

 

 

OGRAJE

 

Ograja je predvsem zaščita pred nepovabljenimi gosti.

Je pa prav tako pomembno, da je izdelano kvalitetno in estetsko, ker s tem se polepša naše življensko okolje v katerem preživimo ogromno svojega časa.

Zagotavljamo, da boste pri nas dobili kvalitetno ograjo, katera bo vam služila na dolga leta.

 

Ograja Vesna

 

 

 

 

DVORIŠČNA VRATA

 

Prvo, kar opazimo preden vstopimo na dvorišče so seveda predvsem velika dvoriščna vrata, katera so okras zunanjosti hiše. Zato ta morajo biti izdelana predvsem kvalitetno in estetsko, da nam s tem olepšajo naše življensko okolje.

Vrata so lahko samonosna drsna oz. dvokrilna ali enokrilna vrata. Za lažje odpiranje pa so lahko še dodatno tudi avtomatizirane .

Konstrukcija je osnovno zaščitena z vročim cinkanjem ter se lahko dodatno pobarva z visoko kvalitetno dvokomponentno barvo iz RAL lestvice.

 

 

 

INDUSTRIJSKA OPREMA

 

Izdelujemo razno industrijsko opremo za skladiščenje, transport in razne pripomočke pri delu.

Vse to lahko izdelamo skupaj z lastnim projektom oz. po izdelanem projektu naročnika.

Vse izdelano prav tako lahko instaliramo na objektu.

 

 

 

POLIKARBONAT

 

Polikarbonat se uporablja vsestransko, zaradi izredno velike trpežnosti in dolge življenske dobe. Precej se sicer uporablja v gradbeništvu za prekrivanje streh in za razne zasteklitve ter za izdelavo predelnih sten in svetlobnih kupol na objektih. Uporablja se tudi v strojništvu za razne zaščite pri strojih.

Obdelava polikarbonata je enostavna, ker je praktično nelomljiva se tudi lahko hladno upogiba.

Ima izredno dobro svetlobno prepustnost in je lahka, zato se uporablja največkrat za prekrivanje nadstreškov, in tam kjer hočemo imeti res veliko svetlobe.

V naši spletni trgovini lahko izbirate med različnimi polikarbonatnimi ploščami Lexan in ostalimi materiali za montažo.

 

Želite izvedeti več...

 

 

Zakaj izbrati KONMONT, konstrukcije in montaže d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

 

Telefonska številka: 040/205-788

E-ail naslov: konmont@telemach.net

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 


« Nazaj