Stavbno pohištvo

 

GORSAN inženiring in storitve d.o.o.

GORSAN inženiring in storitve d.o.o.
KontaktGORSAN inženiring in storitve d.o.o.
Gosposvetska cesta 84
2000 MARIBOR
Kontakt+ 386 31 658 869
Kontaktinfo@gorsan.si
Kontakt www.gorsan.si
Davčna št.:SI39887359
Direktor:SANDRO GORJUP

 

GORSAN inženiring in storitve d.o.o.

KVALITETA, STROKOVNOST, NATANČNOST.

 

 

O podjetju

 

Podjetje GORSAN inženiring in storitve d.o.o. ustanovljeno v Mariboru deluje na področju projektiranja in izdelave vseh vrst nadstreškov, ter konstrukcij.

Naše stranke so fizične osebe, ter manjša in večja podjetja.

V samem začetku delovanja je podjetje pričelo z izdelavo, prodajo in montažo svojih lastnih produktov nadstreškov, ter jeklenih konstrukcij in kasneje svoj prodajni program razširilo na prodajo polikarbonata, ki je v teh letih vedno bolj prepoznaven in uveljavljen. Kmalu za tem je prišla v podjetje nova poslovna priložnost na področju fasad in svetlobnih sistemov. Tako je podjetje poleg že znanega prodajnega programa pridobilo zastopstvo treh velikih proizvajalcev polikarbonatnih in Alu fasad, ter svetlobnih sistemov.

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

NADSTREŠKI

 

Nadstreški predstavljajo pomebno vlogo tako v gradbeništvu kot domači uporabi.

Ščitijo pred vremenskimi vplivi in nam nudijo lagodje ob misli da je avto ali naš inventar pod streho, na varnem.

Prav tako so namenjeni preživljanju prostega časa pod njimi, tako v lepem kot deževnem vremenu.

Vsak nadstrešek je zgodba zase. Tako v izgledu, barvi in obliki, ter seveda namembnosti.

Naši nadstreški se od drugih razlikujejo v dovršenosti detajlev, v materialih, ter kvalitetni izdelavi.

Z veseljem se Vam posvetimo, ponudimo različne možnosti izvedb in Vam svetujemo.

Ponujamo Vam različne izvedbene možnosti v kombinaciji različnih materialov, končne obdelave in prekritja, ki pripeljejo do sinhronije med konstrkukcijski elementi, objekti in okoljem v katerem jih postavljamo.

Z idejno zasnovo, vgrajenimi kakovostnimi materiali in dovršenimi konstrukcijski elementi zadovoljujemo vaše zahteve in pričakovanja.

 

 

 

TEŽJE KONSTRUKCIJE

 

Težje konstrukcije odlično nadomestijo klasično zidano gradnjo. Enostavno in hitro se sestavljajo. Prenašajo velike razpone in obremenitve.

Sestavljeni so iz profilov različnih dimenzij katere so glede na razpone statično določeni.

Konstrukcijski deli so lahko različnih oblik kar dosegamo z laserkim razrezom. Možno piganje različnih profilov do določene mere.

Možni so različni zaključki in konstrukcijski spoji, ki so varjeni kakovostno in po standardu.


Ponujamo Vam različne vrste težjih konstrukcij z pripravo projektne dokumentacije in statičnega izračuna : 

 

 

 

STORITVE

 

Prevzemamo večja kot manjša dela po projektu, pri čemer Vam nudimo znanje in izkušnje na področju montaže jeklenih konstrukcij, polikarbonatnih plošč, svetlobnih sistemov, PPC fasadnih panelov, ALU fasadnih plošč in pločevinaste kritine.

Monterji z večletnimi izkušnjami poskrbijo za kvalitetno izvedeno montažo najrazličnejših omenjenih sistemov.

 

PVC fasadni sistemi ali drugače rečeno polikarbonatni fasadni sistemi so odličen nadomestek ALU fasadnih plošč pri čemer prednost predstavlja prepustno naravne svetlobe v sam objekt.

 

Jeklo kot nepogrešljiv material v gradbeništvo predstavlja veliko prednost pri hitri gradnji. Z pravilno obdelavo in vgradnjo pa je njegova življenska doba zelo dolga.

 

Svetlobni sistemi ali svetlobne kupole so nepogrešljiv izdelek tako v domači rabi kot industrijski gradnji. Njihova naloga je predvsem spustiti v objekt svetlobo, ter služiti kot varnostni sistem v primeru požara inpd.

 

Polikarbonatne plošče so že dosegle vrh prepoznavnosti in so se uveljavile povsod v gradbeništvu, tako za domačo, kot javno gradnjo. Zaradi svojih lastnosti so zelo zaželene pri prekrivanju najrazličnejših nadstreškov.

 

Pločevinasta kritina kot odličen nadomestek trdnih pokrivnih materialov vedno bolj uveljavlja in opravičuje svojo namembnost, še posebej v povezavi z filcem in izolacijo različnih debelin in oblik, ter enostavni obdelavi.

 

ALU fasadne plošče so odličen nadomestek klasični zidanji gradnji predvsem kadar gre za zapiranje večjih sten industrijskih objketov. Gradnja je tako hitrejša in ekonomična objeket pa odlično toplotno izoliran.

 

 

Oglejte si tudi našo galerijo.

 

 

Zakaj izbrati GORSAN inženiring in storitve d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 386 31 658 869

E-mail naslov: info@gorsan.si

 

Z veseljem vam bomo pomagali.

 


« Nazaj